" Al meerdere malen hebben wij een maaltijd besteld bij Toko Tijs. Elke keer is het vers, lekker, goede smaken en dus genieten. 

Een aanrader als je echt goed Indisch wil eten!"

Paulien Geers

" Echt heerlijk gegeten van Toko Tijs. Met liefde gekookt en dat proef je!" 


Mirjam Maris

" Mijn opa heeft als KNIL militair 24 jaar jaar in Indonesie gewoond (voor WO II). Hierdoor was deze keuken al bekend in mijn familie. En iedere zondag was het feest, want dan stond de tafel vol met heerlijke indonesische  gerechten. En toen kwam Tijs. TOKO Tijs was als thuiskomen voor mij. Ik kan het iedereen aanraden en zal mijn visite regelmatig zijn gerechten gaan voorschuiven. Lekker Tijs, dank je wel. En ga vooral zo door 😊"

Marc de Vries

" Opa van der Sar is al zijn hele leven jarig op 27 april. Sinds een paar jaar is dat ineens Koningsdag. En is heel NL aan het feestvieren. Dit jaar hebben we ivm COVID-19 gedurende de dag opa op afstand verwend met het een en ander. Zo wilde ik avondeten bij een toko bestellen voor opa en oma. Maar kwam erachter dat een klant van me elke week een Indische maaltijd kookt. Een soort uit de hand gelopen hobby van hem. Uiterlijk woensdag te bestellen. Op vrijdag op te halen op de Julianalaan 86 in Overveen. Wat een leuk initiatief en heel smakelijk heb ik vernomen. Het was selamat makan !"

Bianca van der Sar (Soho Kappers)

"Wat een heerlijke zachte kip en in combinatie met de licht pittige boontjes, hebben wij genoten van deze maaltijd van Toko Tijs, Door de puurheid van het gerecht voel je dat er met liefde en aandacht is gekookt. Wij halen snel weer." 

Roos & Vic

"Indisch zoals Indisch moet smaken! Wij zijn dol op de Indische keuken en hebben de maaltijden met zeer veel smaak gegeten.  Echt een aanrader! Ook heel makkelijk en snel te bereiden zonder dat de smaak verloren gaat." 

Marja en Eric

" Enkele malen al genoten van de heerlijke Indische maaltijd van Toko Tijs, verassend goed qua smaken samengesteld. Denk dat wij de roots proeven die hij heeft leren kennen via zijn Indische oma. We proeven zijn passie voor koken uit de samenstelling van zijn wekelijkse gerecht.

Succes met Tokotijs.nl" 

Mia Minor


“ Super lekker gegeten van Toko Tijs!!
Goed gevulde maaltijd met authentieke smaken.
De kids vonden de kip het lekkerst wat ze sinds tijden gegeten hebben.
We bestellen gauw weer bij je!”


Margot Siers

Gek genoeg is er in de Indische Buurt in Amsterdam geen Indische maaltijd te krijgen. We zijn er dus voor omgereden en dat is de moeite waard. Goede porties, fijne variatie in gerechten en de daarbij behorende smaken maken van deze mini-rijsttafel een feestje op je bord. Door de manier van uitleveren is niet in de buurt van Toko Tijs wonen is geen probleem: gewoon bestellen en afhalen en het, net als wij, bijvoorbeeld pas de volgende dag eten (is natuurlijk eigenlijk nog lekkerder!). Voor ons is Toko Tijs een ‘goed adresje’ erbij! ” 

 

Erik, Mirjam en Floris

" Onlangs voor het eerst bij Toko Tijs besteld. Met één woord voortreffelijk! Wij zijn dol op Indonesisch eten en bestellen dus wel vaker, maar oprecht was dit de beste ervaring tot nu toe. Zeer smaakvol. Zeker voor herhaling vatbaar. Verheugen ons nu al op de volgende bestelling" 


Jolijn Nagtegaal

" Meerdere keren hebben we genoten van de Indische maaltijden van Toko Tijs. Kwaliteit staat duidelijk heel hoog in het vaandel!

De verschillende gerechten zijn allemaal mooi op smaak en ook de porties zijn uitstekend. 

Duidelijk dat hier een liefhebber aan het werk is:-) "

Dirk Schermerhorn


" Als Indische jongen ben ik heel bekend met de oosterse keuken. Ik vond de smaak van Tijs Toko de herinnering aan het eten bij mijn familie heel erg benaderen. Een aanrader!" 

Jeffrey Nicolai


" Als je ècht overheerlijk Indisch wil eten moet

je zeker bij Toko Tijs bestellen! Wat een aanrader is dat! " 


Monique ten Cate

" We hebben genoten van je heerlijke maaltijd! 

Je oproep via fb waarin je jezelf een hobbykok noemt doet geen recht aan de kwaliteit van t heerlijke Indische eten wat je voor ons gemaakt hebt! Rijke smaken en je proeft de kwaliteit van de ingrediënten net als vroeger bij mijn Indische oma. 

Daarnaast vind ik het een prachtig gebaar, dat je, wat je overhoudt weggeeft aan zorgpersoneel!!!! Juist in tijden als deze weet jij een positieve bijdrage te leveren!

Dankjewel en we bestellen uiteraard weer! " 


Stefanie van Rossem

" Op vrijdag rond etenstijd eten ophalen vlakbij in de buurt, iets om op te verheugen. Weer eens uitgebreider tafelen in deze thuis-zit tijd. Heerlijk gegeten dankzij Toko Tijs. Onder andere malse rendang met boontjes, eitje en rijst. Zeker niet te pittig voor de kids, dus die aten heerlijk mee. Voor herhaling vatbaar! " 


Marieke Padt


"Genoten van de eerste hap tot de laatste! Heerlijke authentieke smaak. Zeker voor herhaling vatbaar! " 


Remco en Ilse"

“ SMULLEN van Toko Tijs!! ECHT HEERLIJK gegeten.
Wij bevelen het van harte aan!”


Heidi van der Meer

'" Je hebt blijkbaar een bijzondere tijd nodig om er achter te komen dat in een paar huizen verderop in de Julianalaan een geweldige kok heerlijke maaltijden bereidt.

Wij hebben genoten van de smakelijke Indische gerechten!

We hopen dat de tijden weer wat meer gewoon worden, maar die gerechten moeten blijven..." 


Carla en Guy van Doremalen. 

" Tijs maakt heerlijke authentieke Indische maaltijden tegen een schappelijke prijs. Wij hebben zijn maaltijden al diverse malen besteld en zijn zeer tevreden." 


Ron